Sovelluksen pääikkuna

Sovelluksen pääikkuna näyttää tilin nykyiset asetukset. Sekä vanhemmat että lapset voivat käyttää sovelluksen pääikkunaa.

Sovelluksen pääikkuna, jossa on tilin nykyiset asetukset.

Sovelluksen pääikkuna

Oletusarvoisesti sovelluksen pääikkuna näyttää kyseisen päivän rajoitukset tietokoneen käyttöajalle. Painamalla kohtaa Lisätietoja näet Kaspersky Safe Kidsin nykyiset asetukset lapsellesi ja voit hallinnoida sovellusta.

Sovelluksen pääikkunassa voit

Kaspersky Safe Kids vaatii My Kasperskyn tunnistetietoja sovelluksen keskeyttämiseen, lastesi Windows-tilien muokkaamiseen ja asetusten muuttamiseen My Kasperskyssa.

Jos sovelluksen pääikkuna näyttää erilaiselta, olet kirjautunut Windows-tilille, jota ei ole määritetty lapsellesi, tai lapsesi eivät käytä tätä tietokonetta lainkaan. Seuraa ikkunassa olevia ohjeita, jos päätät määrittää tämän Windows-tilin lapsellesi.